Да обичаш е отговорност

 

През 2017 година кампания „Имаш ли дете?” на фондация „Майки за донорството” и „радио ФМ+” ще акцентира върху промоция на здравето с иницатива - „Да обичаш е отговорност”.

Начало: 1-ви март;

финал: 1-ви май 2017 г.

Две ин витро процедури с донорска яйцеклетка за кампанията дарява фондация „Майки за донорството”. С инициативата „Да обичаш е отговорност” ще поговорим как да следим здравето си, за да сме отговорни към себе си и хората, които обичаме. По 30 пакета за жени и мъже, включващи изследвания и прегледи при широк спектър специалисти, благородно предоставя на инициативата МБАЛ Надежда. Участниците, които имат деца, могат да проверят кръвната група на своите рожби.

Медицински специалисти в различни области ще споделят своя опит и съвети към деца и възрастни, защото да обичаш е отговорност към здравето и любимите хора. Може да чуете и да задавате своите въпроси в предаването „Ива от сутрин до обед” и „Евелина в страната на чудесата” по радио „FM+”.

„Да обичаш е отговорност” кани жени и мъже от 18 до 35 години да се включат, ако имат или искат да имат човек, когото да обичат. Заради него или заради нея, заради децата. Изпратете своето кратко или дълго писмо на тема: “Да обичаш е отговорност” с желание да получите пакет на e-mail: zdrave@fmplus.net. Пакетите съдържат:

За нея: Изследване на TSH; FSH; E2; Pr; LH; ПКК; преглед при специалист акушер-гинеколог /с цитонамазка/; ехомамография, кардиологичен преглед и преглед при интернист.

За него: Спермограма, ПКК, преглед при уролог и интернист.

Желаещите да участват за ин витро процедура с донорска яйцеклетка в кампанията „Имаш ли дете” 2017г. трябва да изпратят e-mail на zdrave@fmplus.net с историята на пътя към мечтаното дете и снимка на двойката, и трябва да отговарят на медицинските критерии. За повече информация, посетете сайта на фондация Майки за донорството.

Създадено от bgdonor.com. Контакти: bgdonor@gmail.com